TFF 3. Lig Play-off finalinde Iğdır FK’yı mağlup eden İskenderunspor TFF 2. Lig’e yükseldi.

Bu sezon savunmada olağanüstü performansa imza atan Baltacı, takımının üst lige çıkmasında önemli rol oynadı.

27 MAÇTA 2 GOL

18 yaşındaki stoper, çıktığı 27 maçta takıma 2 gol katkısında bulundu.

Sarı-Kırmızılı takımla 3 yıllık sözleşmesi bulunan Metehan’ın Florya’ya daha güçlü dönmek için sıkı çalıştığı öğrenildi.

BİRÇOK KULÜP İZLEDİ

Play-off maçlarında 18 yaşındaki genç stoperi birçok kulübünde izlediği belirtildi.

Öte yandan, İskendurunspor’un CEO’luğunu yapan Jan Olde Riekerink, Baltacı’yı 1 yıl daha kiralamak istiyor.

Galatasaray'ın kiralık futbolcusu Morutan'dan kötü haber Galatasaray'ın kiralık futbolcusu Morutan'dan kötü haber

METEHAN BALTACI KİMDİR?

Metehan Baltacı, 3 Kasım 2002 İstanbul doğumlu. Henüz 19 yaşında. Pozisyonu stoper. Futbolda en önemli mevkilerin başında gelen stoper mevkisinde geleceği en parlak isimlerden biri. Gerçek mevkisinin yanı sıra sağ bek ve sol bek ve de ön libero pozisyonunda görev alabilmektedir. Aslen Sinop Ayancıklı. İstanbul Fatih’te doğan genç yeteneğin Esenler’de ikamet ettiği bilinmektedir. İlk öğretimini de Oruç Reis İlköğretim Okulu’nda tamamlamıştır. Ardından zaman zaman Galatasaray A takımıyla da idmanlara çıkmıştır.

MENAJERİ AHMET BULUT

Baltacı, U-19 liginde fırtınalar estirmektedir. Fiziğiyle dikkatleri çekmiştir. Metehan Baltacı boyu ise 180’in üzerindedir. Önümüzdeki 2 sezon daha Galatasaray ile anlaşması bulunmaktadır. Metehan Baltacı’nın menajeri ise tanıdık bir isim. Ahmet Bulut. Bugüne kadar birçok ünlü futbolcunun da menajerliğini üstlenmiştir. Ahmet Bulut, ilişkileri sayesinde Baltacı’yı da Türk futbolcunun ardından Avrupa futboluna kazandırabilir.

Öte yandan Türk Milli Takımı’nın yakaladığı genç ve dinamik jenerasyon, Galatasaray alt yapısına da sirayet etmiş durumda. Metehan Baltacı’nın yanı sıra birçok genç futbolcu keşfedilmeyi beklemektedir.

(Diriliş Postası)