Sosyal medya, 'Bu adamın sözleşmesinin uzatılması için daha ne bekliyorsunuz?' mesajlarıyla yıkılırken yönetim de düğmeye bastı.Takımın geleceği ve planları hakkında güvence isteyen Sneijder'le bu hafta masaya oturulacak. Dursun Özbek ve kurmayları oyuncuyla yeni sözleşme için tüm şartları zorlayacak.
 
Real Madrid karşısında takım olarak sergilediği etkili futbolla alkışlanan Galatasaray’da maça damga vuran isim ise kuşkusuz ki Wesley Sneijder’di. Sarı-Kırmızılı forma altındaki performansını her geçen gün daha yukarıya taşıyan Hollandalı yıldız, eski takımına attığı golle dikkatleri üzerine çekti, Avrupa basını maça geniş yer ayırırken başarılı futbolcuya adeta övgüler yağdı. Bu durum Galatasaray taraftarını da ayağa kaldırdı. 
 
Yaz boyunca Sneijder’le yeni sözleşme konusunda somut bir adım atamayan yönetime sosyal medya üzerinden mesaj yağdı. Sarı-Kırmızılı futbolseverler, “Bu adama yeni sözleşme yapmak için daha ne bekliyorsunuz” görüşünde birleşti. 
 
Son Real Madrid maçı başarılı oyuncunun takımdaki geleceğinin netleştirilmesi için bardağı taşıran son damla oldu. Tepkiler yükselmesi, futbolcunun Avrupa’nın devleriyle anılması, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi maçları öncesi yaşanan kafa karışıklığı Sarı-Kırmızılı yönetimi köşeye sıkıştırdı. Edinilen bilgiye göre yönetim bu hafta Sneijder ve menaceriyle masaya oturacak ve camianın sabırsızlıkla beklediği Sneijder müjdesini açıklayacak.