Sarı-kırmızılı ekibin bilinmeze dönüşen Alan Carvalho transferinde yeni gelişme var. İddiaya göre imza parası isteyen Alan'ın transferinde bir başka sorun da menajer. Oyuncunun Türkiye'de temsil haklarını elinde bulunduran kişinin kendisine başvurulmadığı için rest çektiği öne sürüldü. Öte yandan Alan Çin'e gidip takımının kampına katıldı. 

Marcao geldi

Galatasaray'ın, Portekiz'in Chaves takımından transfer ettiği Marcao, İstanbul'a geldi. 22 yaşındaki oyuncuyu az sayıdaki Galatasaray taraftarı karşıladı. Brezilyalı stoper daha sonra özel araçla havalimanından ayrıldı.

Renato Augusto sesleri

Younes Belhanda'yı Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad'a yollamaya hazırlanan Galatasaray alternatifini Çin'de buldu! Sarı-kırmızılılar bu bölge için gündemine Brezilyalı orta saha Renato Augusto'yu aldı. Teknik direktör Fatih Terim'in de Brezilyalı futbolcunun transferine sıcak baktığı öğrenildi.

Balotelli sözleri

Fransa'nın Nice takımında forma giyen İtalyan golcü Mario Balotelli'nin Galatasaray'a transfer olup olmayacağına ilişkin soruları yanıtlayan İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio, "Kesin gelir diyemem ama Galatasaray, Balotelli ve menajeriyle irtibatta" açıklamasında bulundu.

Ozan Kabak'a Marcano engeli

Avrupa devlerinin radarında olan Galatasaray'ın genç stoperi Ozan Kabak'la ilgilinen kulüpler arasında Roma da yer alıyordu. Il Tempo'da yer alan haberde Roma'nın Ozan için Galatasaray'a 31 yaşındaki savunma oyuncusu Ivan Marcano artı para teklif ettiği ancak Marcano'nun sarı-kırmzılı takıma gitmek istemediği belirtildi.

Cenk Tosun ihtimali kuvvetleniyor

Birçok santrfor için pazarlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Fatih Terim’in talebi doğrultusunda rotasını Cenk Tosun’a çevirdi.  Güneş'in haberine göre Everton’da kadroya girmekte zorlanan Cenk’i Terim’in ikna edeceği belirtilirken, yönetimin İngiliz ekibine kiralama teklifi sunacağı öğrenildi. Forvet transferinin kamp dönemine yetişmemesinden dolayı oldukça sıkıntılı günler geçiren Sarı-Kırmızılılar'da, Alan Carvalho transferi de belirsizliğe girdi.

CNN Türk