Radamel Falcao'nun Türk temsilcisinin açıklamaları ve Kolombiyalı golcünün, Fernando'nun fotoğrafını beğenerek sarı-kırmızılı taraftarlarda yarattığı heyecan gündemin ilk konusu oldu. Ancak Radamel Falcao'nun Galatasarayımızın transfer gündeminde olmadığı ortaya çıktı.

Devre arası transfer çalışmaları sürerken yöneticilerimiz Radamel Falcao ile hiçbir temasta bulunmadı. Teknik kadronun da gündeminde olmayan Kolombiyalı yıldızın adının ısrarla sarı-kırmızılı takımla anılması yönetimi isyan etme noktasına getirdi.

Yönetime yakın kaynaklar, Radamel Falcao'nun adının teknik heyetin yönetime sunduğu transfer raporunda yer almadığını aktardı. Falcao'nun Türk temsilcisinin transfere yönelik açıklamalarına rağmen, yöneticilerin yıldız oyuncunun kendisi ya da kulübüyle hiçbir görüşme yapmadığı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan yönetim, gündem olan bu iddiaların haberlerin maksatlı ve iyi niyetli taraftarı kışkırtma amaçlı olarak üretildiği değerlendirmesini yaptığı öğrenildi.

MONACO'DAN SENELİK 15 MİLYON EURO KAZANIYOR

Falcao'nun kulübümüze transfer olma ihtimali, mevcut şartlar ele alındığında halihazırda mümkün gözükmüyordu. Kolombiyalı golcü, 2020'ye kadar sözleşmesinin olduğu Monaco'dan yıllık 15 milyon euro kazanırken, kendisinin peşinde Avrupa'dan da başka bir kulüp yer almıyor.

(Sporx)