Galatasaray artık Fatih Terim ile birlikte yepyeni bir sayfa açarken İmparator da sadece futbolda değil, kulübün geleceğini şekillendirecek projeler için de kolları sıvadı. Deneyimli teknik adam, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden çıkıp, yeni yapılacak Kemerburgaz Tesisleri'ne geçme planları yapan yönetime bu konuda büyük bir destek vermeye hazırlanıyor. 

Terim, daha önce de spor sahalarının yapımında ve tasarımında sporcular ve teknik adamlar gibi tesisleri kullanacak kişilerin fikirlerinin alınması gerektiğinin altını defalarca çizmişti. İşte başkan Dursun Özbek de buradan yola çıkarak hocasına fikir sormaktan daha çoğunu yaptı. Deneyimli teknik adam, yeni tesislerin yapım aşamasında mimarlar ve mühendislerle birlikte çalışacak. 

İHTİYACA GÖRE!

Terim'in sahalar, kamp alanları, soyunma odaları gibi yerlerde sporcuların ihtiyaçlarına göre planlarla değişiklik yapacağı öğrenildi. Kemerburgaz Tesisleri'nin her aşamasında Terim'in de imzası olacak.

Altyapıda değişim başlıyor

Sarı-kırmızılı kulübün Fatih Terim döneminde yaşayacağı değişimlerden biri de altyapıda olacak. Deneyimli teknik adam, kendi ekibini göreve getirmeye başlarken en çok öne çıkan isimler ise Ali Yavaş ve Fatih İbradı olacak. 

Galatasaray'ın alt yapısında daha önce de görev yapan ve yetiştirdiği isimlerle öne çıkan Ali Yavaş'ın dönüşü ile birlikte sistem değişimi de olacak. Terim'in hedefi, altyapı takımlarının da oyun sistemlerinin A takıma uygun şekilde yola devam etmesi. Bu nedenle Terim, Ali Yavaş ve Fatih İbradı ile birlikte yürüme kararı aldı.