Sambacının annesi Terra’ya verdiği özel röportajda oğlu ve kendisinin Corinthians taraftarı olduklarını Paulinho’nun, Brezilya’ya dönmesini istediklerini ancak onun kariyeri için Avrupa’da kalmayı seçtiğini açıkladılar.

Terra ile yaptığı özel bir röportajda Paulinho’nun annesi Erica, "Ben, özellikle kocam (Marcos) ve tüm aile Corinthians taraftarıyız. Onun Corinthians'a dönmesini destekliyoruz" dedi. Oğlunun her zaman çok itaatkar olduğuna dair güvence veren Bayan Erica, “Ancak bu sefer verilecek karar sadece onun. Artık bunun itaatsizlikle ilgisi yok.” dedi.

"Bana en iyi teklifi değerlendireceğin söyledi” diyen Erica Paulinho, “Bence bu takım Avrupa'dan olmalı. Bana söylediğine göre Portekiz, İspanya, BAE, Suudi Arabistan ve Galatasaray’dan teklif var.” açıklamasını yaptı.

PAULINHO İÇİN GALATASARAY VE ATLETICO’DAN RESMİ TEKLİF

Paulinho bedava. Geçen Pazar, Instagram’dan yayınladığı mesajla Guangzhou Evergrande'ye veda etti. Haber, başlangıçta Red Bull Bragantino ve Corinthians'ı heyecanlandırdı. Ancak Paulinho'nun Brezilya’ya dönmesi zor.

Gazeteci Jorge Nicola'nın Yahoo blogunda belirttiğine göre, Atletico Madrid ve Galatasaray 32 yaşındaki oyuncu için tekliflerini şimdiden resmileştirdi.

İkisinin yanı sıra Jorge Jesus'un çalıştırdığı Benfica ve Mano Menezes'in komutasındaki Al-Nassr da Paulinho'yu işe almayı hayal ediyor. Nicola'ya göre Paulinho Brezilya'ya dönmek yerine Avrupa futbolunda devam etmeyi düşünüyor.

(Fotomaç)