Ümit Özat: "Galatasaray'a rakip olamıyorsunuz..." Ümit Özat: "Galatasaray'a rakip olamıyorsunuz..."

Görüşmede TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Başkanvekili Yusuf Günay da yer aldı.

MURAT ILGAZ'IN İSTİFASI İSTENDİ

Galatasaray cephesi, TFF'yle yaptığı görüşmede MHK Başkanvekili Murat Ilgaz'ın istifasını istedi. Timur, Galatasaray'a yapılan bütün organize kötülüklerin arkasında Murat Ilgaz'ın olduğunu belirtti. Fanatik Fenerbahçeli olduğu bilinen, MHK'nin atamalarını yürüten, algoritmadan sorumlu Ilgaz, Dursun Özbek ve Erden Timur'un hedefi haline geldi.

Yapılan toplantı yaklaşık 1.5 saat sürdü.

ERDEN TİMUR DA KONUŞACAK

Galatasaray yöneticisi Erden Timur, Perşembe günü basının karşısına geçecek. Timur, hakemlerin verdiği taraflı kararları kamuoyuyla paylaşacak.

OKAN BURUK MAÇ SONU İSYAN ETMİŞTİ

Geçen hafta sonu Kayserispor'a konuk olan Galatasaray, mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sırasında ve sonrasında hakem kararlarına büyük tepki göstermişti. Arda Kardeşler'in düdük çaldığı maç sonrası Okan Buruk, basın toplantısında ağırlığı hakemlere ayırdı. Buruk, şu açıklamaları yapmıştı:

"Türkiye'de VAR sistemi bugün yine çalışmadığını ortaya koydu. Mevcut düzendeki VAR hakemleri, bu lig için yetersiz ve tehlikeli. Bizim attığımız gol, VAR'dan döndü ama rakip cezasında elle oynama da penaltı olmalıydı. VAR'daki hakemin uyarması gerekirdi. Hakemlerle uğraşmaktan yorulduk. Hakem atamalarının da Galatasaraylıları sinir etmek için yapıldığını net bir şekilde söyleyebilirim. Arda Kardeşler, Yaşar Kemal Uğurlu bunlar hem oyuncuların hem taraftarın sinirini bozmak için yapılan atamalar."

(GsGazete)