Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor karşısında takımını 3'lü savunma ile oynatmayı planlıyor. Beklerde ise Nagatomo ve Mariano'ya şans verecek Fatih Terim'in orta alandaki ve hücum bölgesindeki tercihleri belli oldu.

Trabzonspor’un hızlı kanat oyuncularına karşın kenarları ve merkezi kalabalık tutmak isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3'lü savunmayı tercih etmeyi planlıyor. İdmanlarda bu yönde denemeler yapan tecrübeli teknik adam, Mariano ve Nagatomo ikilisini ise 5'li orta sahanın kenarlarında kullanması dikkat çekti. Babel'in yokluğunda hücum bölgesinde Adem Büyük ve Sofiane Feghouli’yi deneyen tecrübeli teknik adam, son haftalarda kulübede oturttuğu Steven Nzonzi’yi orta alanda Mario Lemina ile birlikte oynatıyor. Terim’in orta sahadaki diğer ismi ise şimdilik Ömer Bayram olarak öne çıkmış durumda.

Fatih Terim: Trabzonspor'dan alınacak her puan altın

Galatasaray'da sakat ve cezalı oyuncuların sayısının fazla olması sebebiyle kadro kurmakta zorlanan Fatih Terim, beraberliğe rağmen Club Brugge’a karşı forma giyen isimlerin performansından memnun. Oyuncularını Trabzonspor ile oynanacak kritik lig mücadelesine konsantre etmek isteyen deneyimli çalıştırıcının hedefi zorlu deplasmandan en kötü 1 puanla dönmek. Devre arasına kadar olan bölümü minimum kayıpla tamamlamak isteyen Fatih Terim'in, Trabzonspor’dan alınacak her puan için ''altın'' yorumu yaptığı da gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Fotospor