Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan Galatasaray, dün akşam sürpriz bir transfer görüşmesi yaptı. Forvet bölgesi için transfer çalışmalarını yürüten Galatasaray'ın Meksikalı bir ismi kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı.  İşte son dakika Galatasaray transfer haberleri ve detaylar...

GALATASARAY'DAN CHICHARITO BOMBASI!

Mbaye Diagne'yi Suudi Arabistan'a satmaya çalışan Galatasaray'da Fatih Terim, bir diğer golcüsü Kostas Mitroglou'nu yeni sezonda kadroda düşünmüyor. Mitroglou yerine alternatif forvet olarak Çaykur Rizespor'dan Vedat Muriç'i isteyen sarı-kırmızılılar, birinci golcü olarak 'Chicharito' lakaplı Javier Hernandez için girişimlere başladı.

Albayrak müjdeyi verdi!

Bu transferin perde arkasını ise Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ortaya çıkardı. Dün Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu'nun ödül törenine katılan Albayrak, "Transfer görüşmesini yarıda bıraktım. Meksikalılar beni şirkette bekliyor" dedi ve o ismin Meksikalı ünlü golcü Chicharito olduğu öğrenildi. Chicharito'nun menajeri ile ilk görüşmeyi gerçekleştiren Albayrak, 31 yaşındaki santrforun şartlarını öğrendi.

Şampiyonlar Ligi seviyesinde...

Dursun Özbek, Ocak 2018'de Mustafa Cengiz'e karşı seçimi kazansaydı Chicharito Galatasaray'a gelecekti. Bir buçuk sene sonra tekrar sarı-kırmızılı kulübün gündemine giren Meksikalı yıldız, geride kalan sezonda West Ham'da 25 Premier Lig maçına çıktı ve 7 gol-3 asistlik bir performans sergiledi. İngiliz ekibi ile 1 yıl sözleşmesi kalan Chicharito'yu Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir hücum oyuncusu olarak görüyor. (Sabah)