Cim Bom’un gündemindeki stoperlerden biri olan Kara Mbodj konusunda menajeri kritik açıklamalarda bulundu

Belçika'nın güçlü ekliplerinden Anderlecht forması giyen 28 yaşındaki stoper ile Sarı-Kırmızılı yönetimin ilgilendiğini doğrulayan oyuncunun temsilcisi Saffet Balkan, “Daha önce İngiltere’den birkaç talibi oldu ancak orada transfer dönemi erken bitti. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmak Kara için bu büyük bir avantaj. Galatasaray’a gelmek istiyor. Neler olacağını göreceğiz. Çünkü gündemlerin de Jason Denayer de var” açıklamasında bulundu.

1.92’lik Senegalli dev stoperin, Belçika ekibi ile 2020’ye kadar mukavelesi bulunuyor.

Emre Akbaba için sıkı pazarlık

Emre Akbaba - Galatasaray görüşmelerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Sarı-Kırmızılı formayı giymek için Başakşehir’in cazip teklifini reddeden yıldız orta saha oyuncusunun transferinde, Abdurrahim Albayrak yeniden devrede. Galatasaray İkinci Başkanı Albayrak, Alanyaspor ile kıran kırana pazarlıkları sürdürüyor. 

Akdeniz ekibi, 5 milyon Euro isteğinde 1 milyon Euro’luk indirim yaparken, beklemeye geçti. Cim Bom’un ise son olarak 3 milyon Euro önerdiği ve maksimum 3.5 milyon Euro’ya çıkacağı öğrenildi.

Milli futbolcunun ısrarlı bir şekilde Galatasaray’ı istemesi, yönetimin elini güçlendiriyor. Fatih Terim de bu transferin bitmesini dört gözle bekliyor.

Brezilya'dan Galatasaray'a transfer... 

31 Ağustos’a kadar transfer çalışmalarına devam edecek olan Galatasaray’ın radarına sürpriz bir isim girdi: Gustavo Scarpa...

Kariyeri boyunca hep Brezilya kulüplerinde forma terleten 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun bonservisi Palmeiras’ta.

Brezilya basınına göre G.Saray Scarpa için nabız yokluyor. 

Bonservis değeri 9 milyon Euro olarak gösterilen Sambacı, Brezilya Milli Takımı’nda da 1 kez forma giydi.

Orta sahanın merkezinde ve kanatlarda görev yapabilen Scarpa, 2018’de 6 karşılaşmada forma giydi.

Futbolcunun İtalya pasaportu da bulunuyor.