Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, Gaziantep FK'yı konuk etti. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar 3-1 kazandı.Cimbom'a galibiyeti getiren golleri Falcao (2) ve Emre Kılınç kaydederken, Gaziantep'in tek sayısı Andre'den geldi.

Sezona galibiyetle başlayarak moralleri üst seviyeye çıkaran Galatasaray'da gözler Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda oynanacak olan Neftçi Bakü karşılaşmasına çevrildi.Sarı-kırmızılılar bir yandan da takıma kazandıracağı yeni isimler için yoğun mesai harcıyor.

Oghenekaro Etebo'yu transfer eden sarı-kırmızılı ekip, orta sahaya iki takviye daha yapabilmek için kolları sıvadı.

2 DÜNYA YILDIZINA KANCA

G.Saray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Orta sahayı iyice güçlendirmek isteyen yönetim iki futbolcuya kanca attı.Sarı-kırmızılılar, İngiliz ekibi West Ham United ile 1 yıl kalan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden, daha önce ise ezeli rakibi Fenerbahçe'nin gündemine giren Jack Wilshere için girişimlere hemen başladı.

Wilshere'ın 1.5 milyon euro imza parası istediği ifade edildi. 28 yaşındaki yıldız oyuncu Arsenal, Bolton, Bournemouth ve W.Ham United'da oynadı.

JAVIER PASTORE KİRALIK

Yeni Asır'ın haberine göre; Galatasaray yönetimi, İtalya'da Roma forması giyen Javier Pastore'ye de teklifte bulundu.İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Pastore'nin de sarı-kırmızılılara transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi.Kalça ameliyatı olan Javier Pastore, geçen sezon Roma'da 15 maçta çıktı ve 1 asist üretti.Futbolcu, 2018 yılında PSG'den 25 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Oyuncunun, yıllık 4.5 milyon Euro kazandığı belirtildi.

Galatasaray'ın yıldız oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği de öğrenildi.

Fanatik