Galatasaray'da görev yapan 30 yaşın üstünde 5 futbolcu ile yollar ayrılacak. Sözleşmesi biten Iasmin Latovlevici, Yasin Öztekin, Hakan Balta, Cedric Carrasso ile yeni sözleşme imzalamayan sarı-kırmızılı takım, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Eren Derdiyok'la da yollarını ayıracak.

Sofiane Feghouli için Fransa’dan sürpriz bir iddia geldi... UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Rennes’in Cezayirli kanat oyuncuna teklif yaptığı belirtilirken, Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi arenasında boş gösterecek Feghouli’nin ‘hayır’ cevabı verdiği yazıldı. Rennes Teknik Direktörü Sabri Lamouchi’nin Feghouli’nin alternatifi olarak PSG’den ayrılan Hatem Ben Arfa’yı düşündüğü ifade edildi.

Akhisar Belediyespor'un yıldızı Muğdat Çelik Galatasaray yolunda... Sarı-Kırmızılı ekibin oyuncuyla iletişime geçtiği öğrenilirken Galatasaray'ın önerdiği yıllık ücret ile Muğdat Çelik'in talebi arasında 1 milyon TL'lik farkın olduğu belirtildi.

Galatasaray'da orta sahadaki kilit ismi Fernando’ya ülkesinden teklif var... Cruzeiro, 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız için Galatasaray’a 7.5 milyon Euro’luk (41 milyon TL) bir öneri sunmaya hazırlanıyor. Brezilya basını, Fernando konusunda Cruzeiro’nun çok ısrarlı olduğunu yazdı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise astronomik bir teklif gelmediği takdirde Fernando’nun kesinlikle satılmamasından yana.

Öte yandan kariyerine Galatasaray’da devam etmek isteyen Jason Denayer konusunda henüz kulübü Manchester City ile temas kurulmadı. Önümüzdeki haftadan itibaren İngiliz ekibiyle görüşmeler başlayacak. Ancak City’nin, geçen sezon da kiraladığı Denayer’i bu kez bonservisiyle bir kulübe vermek istediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar ise kulübün içinde bulunduğu ekonomik durumdan dolayı kiralama formülünü devreye sokmayı hedefliyor.

Yeni sözleşme için Galatasaray’da seçimin bitmesini bekleyen isimlerden biri de Ryan Donk’tu. Fatih Terim’in gelişiyle birlikte küllerinden doğan Hollandalı futbolcu, kısa zamanda yeni sözleşmeye imza atacak. İmparator’un kalması yönünde rapor verdiği 31 yaşındaki futbolcuyla, 2 yıllık mukavele yapılması bekleniyor. Donk’un son kontratındaki gibi senelik 1.5 milyon Euro alacağı öğrenildi.

Devre arasında kiralık geldiği Galatasaray’da süper bir performans ortaya koyan Yuto Nagatomo, Aslan oluyor. Fatih hocanın isteği doğrultusunda Japon sol bekin bonservisini almak için İnter’le temas halinde olan Sarı- Kırmızılılar, mutlu sona çok yaklaştı.

Galatasaray 2.9 milyon euro kazanan Selçuk İnan'ın maaşını 1.5 milyon euro'ya çekmesini isterken transfer iddiaları da gelmeye başladı. Galatasaray 2.9 milyon euro kazanan Selçuk İnan'ın maaşını 1.5 milyon euroya çekmesini isterken transfer iddiaları da gelmeye başladı.

İndirime yanaşmayan Selçuk'un takımdan ayrılması durumunda Başakşehir'e gideceği ifade edildi. Menajeri Batur Altıparmak'ın Başkan Göksel Gümüşdağ ile yaptığı görüşme de buna delil olarak gösterildi.

La Gazzetta Dello Sport, 3 milyon Euro (16.5 milyon TL) karşılığında Galatasaray’ın İnter’i ikna edeceğini yazarken, Nagatomo’nun da kariyerine Türkiye’de devam etmek istediğinin altı çizildi. Dünya Kupası için Japonya Milli Takımı’nın kampına giden tecrübeli futbolcu, gelişmeleri yakından takip ediyor.

CNN TÜRK