Galatasaray'ın dünyaca ünlü teknik direktörü Roberto Mancini, inanılmaz bir transfer bütçesini ise yönetimden koparmayı başardı. Eskiden çalıştığı yıldızları İstanbul'a getirmeyi hedefleyen İtalyan teknik adam, listesini Ünal Aysal'a verdi.

İlk olarak Kompany bombasıyla gündeme gelen Mancini, Aysal'dan süper bir yıldız istedi. .

Geçen haftalarda İngiltere'ye giden Aysal, Manchester United ile olan görüşmesinde Wesley Sneijder'i konuştu. ManU'nun istediği Hollandalı yıldızı uygun fiyata verebileceğini belirten Aysal, karşılığında ise forvet istedi. O isim Mancini'nin listesinde bulunan Javier Hernández oldu. Manchester United'ın ise 25 yaşındaki golcüyü gözden çıkarttığı ancak Liverpool'un da kendisini istediğini belirtti. Aysal ise Sneijder ile takas yapmayı önerdi. United'ın teklife sıcak baktığı, transferin Ocak ayında gerçekleşmesinin an meselesi olduğu konuşuluyor.

David Moyes'in gelişiyle birlikte kulübede paslanan Chicharito lakaplı oyuncu, United'tan ayrılmak istiyor. Van Persie ve Rooney'nin ardında kalmayı kabullenemeyen Meksikalı'nın Galatasaray'a çok sıcak baktığı, oyuncu konusunda Galatasaray'ın sıkıntı yaşamayacağı ancak Manchester temsilcisinin takasta bir miktar para istediği de gelen haberler arasında.

Eurosport