Sevilla'da sportif direktör Monchi'nin daha fazla şans bulabilmesi için kiralanmasını istediği Portekizli oyuncu için Aslan hemen devreye girdi.

Asıl mevkii sağ kanat olan ancak sol ve forvet arkasında da görev yapan 25 yaşındaki futbolcu için ilk teklifini sunan sarı-kırmızılı yönetim, gelecek yanıtı bekliyor.

TRANSFERDE İKİ RAKİP VAR

2019'da Monaco'dan Endülüs ekibine 25 milyon Euro'ya giden Rony Lopes'i, Galatasaray dışında Benfica ve Sporting de kadrosunda görmenin hesaplarını yapıyor. Sevilla cephesi bu transferi hafta sonuna kadar netleştirip Lopes'in yeni takımına katılmasını istiyor.

SAĞ BEK TRANSFERİNDE NELER OLUYOR?

Sağ bek arayan Galatasaray'da genç bir isim gündeme geldi. Bu mevki için düşünülen ilk isim olan Danimarkalı Jens Stryger Larsen için Udinese Kulübü'nün istediği 4 milyon Euro'yu yüksek bulan sarı kırmızılı yönetim, Bursaspor'un yükselen yıldızı İsmail Çokçalış'a talip oldu. Yeşil beyazlı kulüp, 21 yaşındaki sağ bekin bonservisi için 2 milyon Euro talep etti. Borçları nedeniyle transfer tahtası kapalı olan Bursaspor'un ayrıca '2 milyon Euro'nun tamamını peşin ödeme' şartını ileri sürdüğü öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla 26 maça çıkan İsmail Çokçalış, 1 gol attı.

(Sporx)