A Spor yorumcusu Haldun Domaç, Halil Akbunar transferinin tamamlandığını Cengiz Ünder için de görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi.

HALİL AKBUNAR TRANSFERİ TAMAMLANDI

"Okan hoca, takıma 3-4 tane transfer istiyor. Yerli oyuncu istiyor. Yerli oyuncular konusunda biri hemen hemen bitti. Halil Akbunar ile ilgili gelişmeler var. Henüz Belçika'da oturum izni alamadığı için dönmek istiyor. Westerlo'da oynuyor, sezon sonunda sözleşmesi bitecek. Bu transferin hemen hemen bittiğini söyleyebiliriz. Artık transfer tamamlandı. Devre arasında Galatasaray forması giyecek. Bu müjdeyi verelim."

CENGİZ ÜNDER YÜZDE 50-50

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk büyük sıkıntılar yaşadı!" Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk büyük sıkıntılar yaşadı!"

"Diğer isim de Cengiz Ünder. Marsilya'da mutlu değil ve Igor Tudor da onu kullanmayı pek ön planda düşünmüyor. Masilya, satmak istiyor. Galatasaray da satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor. Cengiz Ünder de bu teklife sıcak bakıyor. Yani yüzde 50-50 noktasına geldi." ifadelerini kullandı.

REKABETE GİRMEK İSTİYOR

Bu sezon bir türlü ilk 11'e kendisini kabul ettiremeyen Cengiz, ligde 12 maça çıkmasına rağmen sadece 474 dakika şans bulabildi ve 1 asiste imza attı. Şampiyonlar Ligi'nde de 6 maçta sadece 167 dakika oyunda kalan Cengiz, artık son dakikaların hamle oyuncusu olmak yerine, düzenli forma giyebileceği bir yerde rekabete girmek istiyor. Genç yıldız, Galatasaray'da bu isteğini gerçekleştireceği inancına sahip.

(A Spor)