Sarı-kırmızılıların Umar Aminu için Osmanlıspor'un kapısını çalacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın uzun süredir temas halinde olduğu Trezeguet, transfer gündeminin ilk sırasındaki yerini koruyor. Aslan'ın Mısırlı oyuncuyla anlaştığı iddia edilirken, takımı Kasımpaşa ile bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlayamadığı biliniyor. Terim'in ısrarla istediği 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Kasımpaşa'ya para ile Tolga Ciğerci ve Ahmet Çalık'ı da önerirken, lacivert-beyazlıların 5 milyon euro'da ısrarcı olduğu ileri sürüldü

SKORA BÜYÜK KATKI VERİYOR

Mısırlı futbolcu için tüm olasılıkları göz önünde bulunduran Galatasaray, B planını da yaptı. Kasımpaşa ile anlaşma sağlanamaması halinde Galatasaray'ın Osmanlı'nın yıldızı Umar Aminu için görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Gelecek sezon 1. Lig'de mücadele edecek olan Başkent temsilcisinin kapısını çalacak olan Aslan, bu transferde tüm şartları zorlayacak. Kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki orta saha, geçtiğimiz sezon çıktığı 36 maçta 7'şer gol ve asistlik performans sergiledi.

KASIMPAŞA KULÜBÜNDEN MESAJ VAR

Trezeguet için kulübü Kasımpaşa'dan açıklama geldi. Sportif direktör Nursal Bilgin, "Trezeguet'in transferiyle ilgili hiç bir resmi görüşmemiz yok. Tam hatırlayamıyorum ama 5 milyon euro'ya serbest kalabilecek. Trezeguet dışında başka oyuncularımıza da teklifler geliyor. Ancak şu ana kadar bizden ayrılmak istediğini söyleyen olmadı" dedi.

TRABZONSPOR DA DEVREDE

23 yaşındaki Afrikalı futbolcu Umar Aminu'nun Trabzonspor'un da listesinde olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Trezeguet transferinde pürüz yaşaması halinde görüşmeleri hızlandıracağı Nijeryalı orta saha için bordomavililerin de uzun süredir temasta olduğu ortaya çıktı.