Galatasaray, Kevin Grosskreutz transferinde yaşanan imzasız evrak sorunundan sonra konuyla ilgili FIFA'ya gitmeye hazırlanıyor. 

Başkan yardımcısı Eşref Alaçayır ve beraberindeki heyet, önümüzdeki günlerde FIFA ile toplantı yaparak Grosskreutz konusunu masaya yatıracak. Günlerdir savunma üzerinde çalışan yönetim, temeli zamanlama olarak belirledi. Sarı kırmızılılar, evrakların sistem kapanmadan yüklendiğinin altını çizecek. Yönetim, Grosskreutz'un Ocak ayına kadar oynamama yaptırımını para cezasına çevirmeye çalışacak. 

Ancak FIFA'nın bu tarz konularda çok katı kurallarının bulunduğu ve olumlu yanıt alınma ihtimalin düşük olduğu belirtildi. Yönetim, Grosskreutz transferinde yaşananların bir örneğini araştırdıysa da bire bir aynısına rastlayamadı. 

FIFA ile yapılacak görüşmelere Galatasaray Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır'ın yanı sıra kulübün hukukçuları, Grosskreutz'un menajeri ve Borussia Dortmund kulübünün avukatları katılacak.

FIFA, Grosskreutz transferinde evrakların sisteme zamanında yüklendiğini fakat imzasız ve boş evrak gönderildiği için transferin mümkün olmadığını iletmişti. Kevin Grosskreutz, hazırlanan savunma kabul edilmezse Ocak ayına kadar Galatasaray ile resmi maçlara çıkamayacak. Alman futbolcu, yalnızca antrenmanlarda ve özel maçlarda oynayabilecek.