Fransa ve Almanya’dan basını PSG’den ayrılacağını açıklayan Alman oyuncu için favori olarak Galatasaray’ı gösteriyor. Ancak Draxler’in en büyük özelliği Rogon’un oyuncusu olması. Galatasaray nasıl sıklıkla menajer William D’Avila’nın şirketi DW ile çalışıyorsa Fenerbahçe’de Wolfgang Fahrian’ın şirketi Rogon’la sık sık iş yapıyor.

Fenerbahçe'ye bilgi verildi

17 Mart’ta Tolga Ciğerci, Falette, Pelkas, Szalai ve Ademi’yi Fenerbahçe’ye getiren menajer Kadir Özdoğan, Emre Belözoğlu ile bir araya geldi. Gelecek sezonun transfer yapılanması ile ilgili bilgi alışverişi yapıldı. Fenerbahçe sportif direktörüne Galatasaray’ın Draxler için görüşmelere başladığını anlattı. Roger Wittmann ile Abdürrahim Albayrak’ın sürekli temas halinde olduğundan bahsetti.

Galatasaray rahatsız oldu

Fenerbahçe’nin elinde Mesut Özil, Pelkas, Sosa, İrfan Can, Ozan Tufan ve Mert Hakan gibi 10 numara oynayan oyuncular olmasına rağmen Draxler hakkında bilgi vermesi ise Galatasaray cephesini rahatsız etti. Albayrak, Wittman’a bunun anlamını sordu. Wittman ise şirket içindeki yapılanma çerçevesinde her menajerin oyuncu hakkında söz söyleme hakkı olduğundan bahsetti. Oyuncu için bir anlaşmaları olmadığını hatırlattı.

(Fotospor)