Galatasaray, St. Johnstone'u elemesi halinde Avrupa Ligi play-off turunda Randers ile karşılaşacak. İlk maç deplasmanda oynanacak.

Fenerbahçe, de Avrupa Ligi play-off turunda Neftçi-HJK Helsinki eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

GALATASARAY - ST. JOHNSTONE MAÇI NE ZAMAN? 

Avrupa Ligi'nde oynayacak olan Galatasaray, 3. Eleme Turu'nda İskoç temsilcisi St. Johnstone ile karşı karşıya gelecek. Maç ise 5 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak. Rövanş 12 Ağustos'ta İskoçya'da olacak.

GS - ST. JOHNSTONE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

UEFA Avrupa Ligi kapsamında Galatasaray'ın İskoç takım St. Johnstone ile karşılaşması 5 Ağustos Çarşamba günü saat 20:00'de olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda gerçekleştirilecek maç, Spor Smart ekranlarından canlı olarak aktarılacak.

UEFA KONFERANS LİGİ SAAT KAÇTA?

Bu sezon ilk kez düzenlenen UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin play-off kura çekimi ise TSİ 15.00'te gerçekleştirilecek. Üçüncü eleme turunda Norveç ekibi Molde ile karşılaşacak Trabzonspor ve Gürcistan'ın Dinamo Batum takımıyla mücadele edecek Demir Grup Sivasspor'un muhtemel rakipleri belli olacak. Avrupa Ligi 3. eleme turunu geçememesi durumunda yoluna Avrupa Konferans Ligi play-off'larında devam edecek Galatasaray'ın olası rakibi de belirlenecek.