Romanya basınından Galatasaray ve Fenerbahçe iddiası! Geçen sezon Romanya 1. Ligi'nde şampiyon olan FC Viitorul'un kaptanı Romario Benzar için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin devrede olduğu ortaya çıktı.

Romanya basınında yer alan haberde, Viitorul Genel Menajeri Cristian Bivolaru'nun da sözlerine yer verilirken, sağ kanatta görev yapan Benzar için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin temas halinde olduğu belirtildi. Haberde iki kulübün de Benzar sezon boyunca takip ettiği ve Viitorul'u bir teklifte bulunduklarına yer verildi.

Viitorul Genel Menajeri Cristian Bivolaru'da yaptığı açıklamada hem Benzar'ın hem de Coman'ın takımdan ayrılabileceklerini dile getirdi ve ''Benzar and Florinel Coman yurt dışından teklifler var. Ayrılma ihtimalleri olduğu açık'' ifadelerini kullandı.

Romanya basını Viitorul Teknik Direktörü Hagi'den dolayı Benzar'ın Galatasaray'a transfer olma ihtimali yüksek gösteriliyor.

Romanya'da sezonu şampiyon bitiren Viitorul'da forma giyen 25 yaşındaki Benzar, 37 resmi maçta forma giyerken, 1 gol, 6 asistlik performansıyla dikkat çekti.