Ezeli rakipler kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarına devam ederken transferde yeniden karşı karşıya geldi.

EZELİ RAKİPLER YUSUF BARASİ'NİN PEŞİNDE

Galatasaray ve Fenerbahçe, AZ Alkmaar alt yapısında forma giyen Yusuf Barasi ile ilgileniyor. AZAlerts'ın haberine göre Ajax, PSV, Fenerbahçe ve Galatasaray, Yusuf Barasi'nin transferi için yarış halinde. Oyuncunun AZ'deki geleceği belirsiz..

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Gazete Damga'dan Burak Zihni'nin haberine göre iki ezli rakip yerli rotasyonunda kullanmak üzere alternatif olabilecek isimler üzerinde planlar yaparken diğer yandan da geleceğe de yatırım konusunda adımlar atmak istiyor. Gündemdeki son futbolcu ise Yusuf Barası oldu. Ümit Milli Takım formasını giyen AZ Alkmaar'ın genç forveti için görüşmeler başladı. Ancak Ajax ve PSV'nin de devrede olduğu öğrenildi.

TÜRKİYE'YE GELMİŞTİ AMA...

Ümit Milli Takım'da forma giydiği dakikalarda göze çarpmayı başaran ve bu sezona da iyi bir başlangıç yapan Yusuf Barası, haziran ayının başında Oussama Tannane ile birlikte Türkiye'ye gelmiş ancak herhangi bir takımla anlaşmamıştı. Ligin başlamasına kısa bir süre kala Türkiye ve Hollanda'dan ikişer devin listesine giren genç futbolcunun tercihi merakla bekleniyor.

AJAX VE PSV DE İSTİYOR 

Son senelerde alt yapılarından önemli isimkeri çıkaran Ajax ve PSV'nin de Yusuf Barası için devrede olduğu öğrenildi. İki dev ekip Yusuf'u ikinci ligde mücadele eden genç takımları için düşünüyor. Yusuf'u performansına göre A takıma alacaklar. Ajax geçen sezon AZ Alkmaar'dan Kian Fitz-Jim'i de kadrosuna katmıştı.

(Gazete Damga)