Riekerink'le yolları ayırıp İgor Tudor'u teknik direktörlük görevine getiren Galatasaray, son iki maçından sadece 1 puan çıkarınca şampiyonluk potasından uzaklaştı.

22. hafta itibariyle lider Beşiktaş'ın 10, ikinci Başakşehir'in 6 puan gerisinde kalan Sarı- Kırmızılılar'da artık tek hedef, sezonu ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi vizesi almak. üst üste gelen kötü sonuçlar nedeniyle oluşan kara bulutları dağıtmak üzere yönetimin de vakit kaybetmeden harekete geçtiği öğrenildi.

Hem teknik heyete hem de oyunculara tam destek veren Galatasaray Yönetimi, hafta boyunca yine antrenmanlara giderek onları yalnız bırakmamaya çalışacak. Ayrıca alacakları geciken futbolcuların transfer taksitlerinin ödenmesi için de sıcak para arayışı sürüyor.

Gözler sıradaki 4 maçta

Sarı-Kırmızılılar, ligde ikincilik hedefi doğrultusunda sıradaki 4 maça büyük önem veriyor.

Üst üste Antalyaspor, Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Adanaspor'la oynayacak olan Cim Bom, ligin ilk yarısında aynı periyottan 9 puan çıkarmayı başarmıştı. Bu kez 4 maçlık virajdan minimum 10 puanla çıkmak isteyen Galatasaray'da, takımın hedefsiz kalmaması için teknik direktör Tudor'un da öğrencileriyle toplantı üstüne toplantı yapacağı öğrenildi.