Bu sezon Galatasaray'da son senesi olması beklenen Selçuk İnan'ın yerini yerli bir futbolcu ile doldurmak isteyen Galatasaray'ın Mert Hakan'ı gündemine aldığı iddia edildi.

Süper Lig'de son 2 yılda şampiyonluk yaşayan Galatasaray'da şu ana kadar hem ligde hem de Avrupa'da işler istenildiği gibi gitmezken devre arası yapılacak transferler için kollar sıvandı. Yıldızlarla dolu kadrosundan istenilen verimi alamayan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim özellikle Gençlerbirliği beraberliğinin ardından yaptığı açıklamalarda ocak ayında kadroda değişiklikler yapacağının sinyalini verdi. Ve bu doğrultuda yapılan çalışmalar kapsamında Cimbom yeni Selçuk İnan'ını buldu.

DEVRE ARASI BAZI İSİMLERLE YOLLAR AYRILACAK
Şampiyonlar Ligi'nde galibiyeti bulunmayan sarı-kırmızılılar gol dahi atamazken ligde ise 3'ü son Sivas maçında olmak üzere 8 karşılaşmada 9 kez ağları havalandırabildi. Beklentilerin çok altında kalan bazı futbolcularla vedalaşması beklenen Galatasaray'da Fatih Terim de "Ocak ayında ne olacak, ocak ayına kadar neler olacak, Galatasaraylılar'a izah edeceğim" derken genç oyunculara şans vermediği için duyduğu pişmanlığı dile getirmişti.

FATİH TERİM YOĞUN MESAİ HARCIYOR
Bu sözlerinin ardından Galatasaray, Sivasspor'u 3-2 yenerken sonrasında çıkılan Real Madrid mücadelesi ise kaybedildi. Fatih Terim bir yandan ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde kazanan ve devamlılık sağlayan bir takım yaratmak için çabalarken diğer yandan da gidecek ve gelecek yeni isimler ile ilgili çalışmalar yapıyor.

.LINNES DÖNECEK, ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPILACAK
Asist Analiz'in haberine göre; Yapılacak ilk operasyonun lisansı askıya alınan Martin Linnes'in takıma döndürülmesi beklenirken transfer listesinin ilk sırasındaki ismin komple bir orta saha oyuncusu olan Sivassporlu Mert Hakan Yandaş olduğu öğrenildi.

Futbola Oyak Renault'nun alt yapısında başlayan Mert Hakan alt liglerde oynadıktan sonra 2017-18 sezonunun başında Sivasspor'a transfer oldu. İlk sezonunda 22'si lig, 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere 25 maçta şans bulurken 3 gol, 2 asistlik bir performansa imza attı. 2. sezonunda ise yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle biri U21'de olmak üzere 9 karşılaşmada görev yaptı ve 1 gol attı.

Takvim