Sabah Gazetesi'nden Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan'ın haberine göre; UEFA yüzünden eli kolu bağlanan Cim-Bom, yıldız oyuncularının bonservislerini belirledi. 

Geçen sezon transferde 41 milyon Euro harcayan Sarı-Kırmızılılar, UEFA'dan transferde kısıtlama cezası bekliyor. Bu sebepten doalyı kadroya yeni oyuncular katılması için, yüksek gelir getirecek bazı oyuncuların satılması gerekiyor.

TEKLİFLER VAR

Garry Rodrigues'e İngiltere'nin Newcastle United kulübü teklif yapmış durumda.Gomis'e Çin'den teklifler var. Müslüman olan Feghouli, Katar kulüplerinin radarına girmiş durumda. Belhanda ise Dünya Kupası'ndz etkili bir performans göstermesi durumunda, yüksek bir bedelle satılabilir.

YÖNETİM KİME NE KADAR PARA İSTİYOR? 

Younes Belhanda: Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda patlama yapması beklenen Faslı yıldız, geçen sezon 8.75 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilmişti. Belhanda'nın Sarı-Kırmızılılara  şu ana kadar maliyeti 12 milyon Euro'yu buldu (bonservis+yıllık ücret)  Yönetim Belhanda'yı bu paraya satmaya hazır.

Garry Rodrigues: Sarı-Kırmızılı yetkililer, 3.5 milyon Euro'ya Paok'tan transfer edilen Rodirigues için n 15 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Yıldız oyuncunun boşluğu serbest kalma bedeli 5 milyon Euro olan Kasımpaşalı Trezeguet ile doldurulacak.

Bafetimbi Gomis: Çin'den yıllık 7 milyon Euro teklif alan yıldız golcünün kafası karışmış durumda. Bu sezon Galatasaray'da kaldığı takdirde 3.3 milyon Euro kazanacak olan Fransız yıldızın bonservisi 10 milyon Euro olarak belirlendi. Yerine ise Leciester City'nin Nijeryalı forveti Ahmed Musa düşünülüyor.

Sofiane Feghouli: Yönetim, Belhanda'da olduğu gibi, Feghouli'nin de yıllık maliyetini hesaplayarak bonservis fiyatı belirledi. Galatasaray ile  4 yıllık daha kontratıbulunan  ve senelik 3 milyon 850 bin Euro garanti ücret alan oyuncuya Katar'dan 8 milyon Euro'yu bulan teklif gelirse gönderilecek.