İşte maç sonu sözler:

Ligin ikinci yarısında 7 gol ve 5 asist ile 12 gole katkı yapan Garry Rodrigues, bu sezon Galatasaray formasıyla bir maçta en az iki gol atan beşinci oyuncu oldu. Maç sonu röportajını Martin Linnes ile birlikte veren Garry Rodrugues, "Bugün alacağımız 3 puan çok önemliydi. Sahaya çıktık ve en iyi şekilde mücadele ettik. İkinci yarı zor geçti ama böyle şeyler olabiliyor. Son saniyeye kadar mücadele ettik ve güzel bir galibiyet aldık" dedi.

Beşiktaş maçındaki sakatlığına rağmen Akhisar deplasmanında forma giyen Martin Linnes ise sakatlığı ile ilgili olarak "Sağlık ekibimiz en iyi şekilde beni maça hazırladı. Hocam da şans verdi ve bugünkü galibiyet için çok mutluyum" derken kalan maçlar için de "İki maçımız kaldı. Bu maç öncesi minimum 7 puan almamız gerekiyordu, şimdi ise minimum 4 puan çıkarmamız gerekiyor. Bazen iyi oynayamazsınız, iyi performans gösteremezsiniz ama bugün son saniyeye kadar mücadele ettik. Son iki maça en iyi şekilde hazırlanıp şampiyon olmak istiyoruz. Konsantrasyona devam" ifadelerini kullandı.

''Sezon sonunda kontratım bitiyor...'' 

Akhisar maçı öncesi sakatlık sorunu yaşayan Ryan Donk ise "Maçtan önce ısınırken biraz ağrı oldu ama iğne istemedim. Çünkü ağrı eşiğimi biliyorum. Bu ağrıyla oynayabileceğimi düşündüm ve yüzde yüzümü vermek istedim, mücadelemi bırakmadım" dedi. Donk kendisine yöneltilen kontrat sorusuna ise, "Sezon sonu kontratım bitiyor ama bu konuyu konuşmak için çok zamanımız var. Önümüzde iki önemli finalimiz var. Elimden geleni vererek bu süreçte takımıma katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu.