Defansif orta saha için sarı-kırmızılılar 3 oyuncu üzerinde yoğunlaştı: Nerobet Melo, Wellington ve Obi Mikel. 3 oyuncu için de girişimlerini sürdüren Cim bom, Felipe Melo transferinde sonuca diğer isimlere göre daha yakın.

Chelsea’den ayrılması gündemde olan John Obi Mikel için nabız yoklayan G.Saray bu oyuncunun istediği yüksek ücret nedeniyle geri adım atarken Wellington’da ise kulübü Sao Paulo’nun istediği bonservis geri adıma neden oldu.

Bu iki oyuncudan istediğini alamayan G.Saray, bir kez daha ilk gözağrısına yöneldi. Melo’yu kadrosuna katmak isteyen Cimbom, bu kez bonservisini de alarak ‘kiralık’ sorununa da noktayı koymak istiyor. Juventus’un 6 milyon Euro‘luk isteğine G.Saray, 3.5 milyon Euro ile yanıt verirken oyuncu ile de yıllık 2.9 milyon Euro ve maç başına 20 bin Euro’ya el sıkışıldı ama imzalar seçim sonrasına ertelendi.

PITBULL REST ÇEKTİ

Seçimin ardından bir türlü girişimde bulunulmaması sonrasında Melo da rest çekip ülkesine dönme sinyalleri vermişti. G.Saray yönetimi, Obi Mikel ve Wellington’dan vazgeçerek Melo’da karar kılarken oyuncu için bu hafta yapılacak son hamle ile defansif orta saha sorunu da çözülecek.

Milliyet