Galatasaray yetkilileri, Fenerbahçe maçında alınan galibiyetin sarhoşluğunu üzerlerinden attılar... bundan sonraki sürecin çok daha zorlu olacağını aralarında konuşmaya başladılar. 2 senedir üst üste şampiyon olan Galatasaray’ı üçüncü sezon şampiyon yapmamak için tüm takımların birleşeceğini iddia eden sarı-kırmızılı yöneticiler, ''lig asıl şimdi başlıyor'' iddiasındalar.

Fenerbahçe’nin şimdiye kadar Trabzonspor’u hedef aldığını çünkü kendileriyle değil de Trabzonspor’la yarışacaklarına inandıklarını söyleyen Galatasaraylı yöneticiler, Fenerbahçelilerin bir iki hafta sonra kendileri şampiyon olmasın diye Trabzonspor tarafına geçeceklerini iddia ettiler. Bu süreci çok iyi yönetmek zorunda olduklarına kanaat getirerek, bir arada ve tek yumruk olma kararı aldılar.

''Şampiyonluk geçen sezondan daha kolay olacak''

Fenerbahçe derbisinin kazanılmasından sonra Galatasaray’da futbolcuların şampiyonluğa olan inançları zirveye çıkmış durumda... zirveye geçen sezondan çok daha çabuk yaklaştıklarını iddia eden futbolcular, bu sezon şampiyonluğun geçen sezondan çok daha kolay geleceğine inanıyorlar. Ancak şampiyonluğun kolay olmadığını, tek vücut gibi hareket etmeleri gerektiğini birbirlerine anlatıyorlar.

Galatasaray'da sadece 3 tane kupasız oyuncu var

Galatasaray’da herkes şampiyonluk havasına girmiş durumda… sarı-kırmızılı kulübe sezon başında gelen Adem Büyük ve Okan Koçuk sezon başında kazanılan Süper Kupa’yla kariyerlerinde ilk kez kupa kaldırdılar. Saracchi’nin Uruguay’ ın Güney Amerka U-20 şampiyonluğu, Sekidika’nın ise Sırbistan 2’nci Ligi’nde şampiyonluğu var. Galatasaray’da şimdiye kadar hiç kupa zaferi görmeyen üç isim var. Andone, Taylan ve Şener. Üç oyuncuya son iki sezonda şampiyonluk yaşayan Galatasaraylı oyunculardan sürekli olarak zaferler anlatılıyor.

Fotomaç