Fenerbahçe derbilerine ayrı bir motivasyon ile çıkan Galatasaray için bu yılki Kadıköy deplasmanı daha da kritik hale geldi. Böyle bir maçtan kayıpsız ayrılmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim de saha dışında moivasyonu sağlamak için takım için çeşitli kaynaklarını seferber etti.

Buna göre bir dizi kararlar alacak olan yönetim ve Florya cephesinin derbiye kadarki düşünceleri şöyle:

1. OTELDE KAMP: 
Florya ile Kadıköy arasındaki mesafe ve trafik dikkate alınarak, maç öncesi Zincirlikuyu’daki bir otelde kampa girilecek. Sarı-kırmızılılar geçen yıl da Zorlu’daki bu otelde kamp yaparak Kadıköy’e geçmişti.

2. İLK KEZ BİR MAÇA ÖZEL PRİM: 
Yönetim şampiyonluk yolunda çok kritik öneme sahip olan Fenerbahçe maçı için özel prim vermeyi de gündemine aldı. Bugünkü yönetim toplantısında gündem başlıkları arasında yer alan prim kabul edilirse, rakamı da Florya’nın (Fatih Terim) belirlemesi istenecek.

3. T. TELEKOM’DA ANTRENMAN: 
Cim-Bom, geçen sezon olduğu gibi, derbi öncesinde yapacağı bir antrenmanı taraftara açarak, Türk Telekom Stadı’nda taraftarıyla kucaklaşmayı amaçlıyor. Teknik direktör Fatih Terim de buna sıcak bakıyor.

Hafta içinde başkan Mustafa Cengiz ve 2. başkan Abdurrahim Albayrak’ın Florya Metin Oktay Tesisleri’ne yapacakları ziyarette bu konunun ele alınması bekleniyor.

Skorer