Galatasaray ikinci başkanı Metin Öztürk, transferde tek yetkilinin Erden Timur olmasına ses çıkardı. Öztürk'e yakın isimler sosyal medya üzerinden, "Sadece Erden Timur'un önerdiği futbolcularla görüşme sağlanıyor. Cenk Ergün bile devre dışı kalıyor. Okan Buruk eksiklerimiz var diye açıklamalar yaptı. Artık sonuç odaklı gitmemiz lazım." mesajları veriyor.

Erden Timur cephesi ise: "Oliveira transferini 12M€'dan 3M€'ya kadar indirdik. Rakiplerin Avrupa maçları var. Sezonu erken açacak. İnce eleyip sık dokumamız lazım. Transfer yapmak için transfer yapılmaz. Menajerlerin kucağına düşemeyiz." sözleriyle karşılık verdi.

DURSUN ÖZBEK ÖDEMELERİ HALLETTİ

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Sergio Oliviera, Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş’ı kadrosuna katan Galatasaray, vergi ve geciken bonservis sorunlarını da ortada kaldırdı.

100 milyon TL'lik girdi

Hürriyet'te yer alan habere göre; Dursun Özbek ve yönetimi bayram öncesinde Sportif A.Ş.’ye 100 milyon TL’lik bir girdi sağlarken Mostafa Mohamed'in parası dışındaki ödemeler buradan yapıldı.

FIFA tehlikesi sona erdi

4 MiLYON DOLAR: Mostafa Mohamed’in 4 milyon dolarlık bonservis bedelini ödeyerek FIFA tehlikesini ortadan kaldıran sarı kırmızılılar geçen yıl kadrosuna kattığı futbolcular için de önemli bir ödeme yaptı.

6 ismin taksitleri yattı

5 MiLYON EURO: Cimbom; Nelsson, Cicaldau, Morutan, Barış Alper Yılmaz, Berkan ve Sacha Boey’in kulüplerine yaklaşık 5 milyon Euro’luk ödeme yaptı. Bu 6 futbolcunun geciken bonservis taksitlerinin yatırılmasıyla kulüp bu nedenle de rahat bir nefes aldı.

Eski borç da kapandı

Sinan Engin: "Galatasaray kazanamaz, bu böyle gitmez!" Sinan Engin: "Galatasaray kazanamaz, bu böyle gitmez!"

500 BiN DOLAR: Yönetimi şaşırtan ödemelerden biri ise 2017 yılında kadroya katılan ve tam 2 yıl önce Galatasaray’dan ayrılan Mariano’ya yapılan ödeme idi. 2017-2021 yılları arasında Galatasaray forması giyen Mariano’nun, 500 bin dolarlık geciken alacağı da hesabına yatırıldı.

Vergi borcu da kalktı

20 MiLYON TL: Sarı kırmızılılarda Dursun Özbek yönetimi ayrıca bonservis taksitlerinin yanı sıra kulübün vergi borcunu da ortadan kaldırdı. Galatasaray Kulübü, bayram öncesinde 20 milyon TL’lik vergi borcu ödemesi yaptı.

(Fotospor / Hürriyet)