Bu sezon Türk Telekom Arena'daki maçların çoğunu 'yarısından fazlası boş olan' tribünler önünde oynayan sarı kırmızılı kulüpte yöneticiler, taraftarlara sık sık, "Maçlara neden gelmiyorsunuz?" diye sitem ediyordu.

Kulüp başkanı Duygun Yarsuvat başta olmak üzere bütün yöneticiler son olarak dün taraftarlara yeni bir çağrıda bulunarak; önümüzdeki cuma günü Arena'da yapılacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında tribünlerin dolmasını istedi.

Sarı kırmızılı yöneticilerin bu seslenişi anında cevap buldu ve bu kez taraftarlardan bir çağrı geldi. Türk Telekom Arena'nın ulaşım problemine dikkat çeken taraftarlar, sosyal medya üzerinden yöneticilere, "Maçlara bizimle gelin ve nasıl bir yol çilesi çektiğimizi görün" dedi.

Taraftarların bu davetine, yönetim kurulu üyesi Cem Kınay yine sosyal medya üzerinden cevap verip, "Organizasyonu yapın; yer ve saat bildirin. Ben orada olacağım. Diğer yönetici arkadaşları ve GS TV'yi de çağıracağım. Maça hep birlikte gideceğiz" diye yazdı. Böylelikle, Galatasaray tarihinde belki de bir ilk gerçekleşmiş olacak; yöneticiler ve taraftarlar İstanbul'daki bir maça birlikte gidecek.