Kulüplerde hep transfer yanlışları konuşulur, futbolcuların istenen yeterlilikte olmadığı tartışılır. Galatasaray’da buna en güzel örneklerden biri de Endoğan Adili...

Sarı-kırmızılılara 2014-15 sezonunda katılan, İsviçre’nin Basel takımından 400 bin euroya alınan genç futbolcu, büyük ümitlerle takıma kazandırılmıştı. Ancak aradan geçen süre ve futbolcu tam bir hayal kırıklığı yaşattı.

Galatasaray’da A takımla çalışan, antrenmanlara çıkan ancak daha sonra U21 takımına gönderilen Endoğan Adili, bir resmi maça bile çıkmadı. Tam dört yıldır sarı-kırmızılı kulüp bünyesinde yer alan, bazen kiralanan bazen de takımla çalışan futbolcu, yaptığı sözleşmeye göre 250 bin euro garanti para alıyor. Yani Adili, bir maça bile çıkmadan 1 milyon euroyu cebine koydu.

Son olarak Ronaldo’nun futbola ilk adımını attığı Portekiz’in CF Nacional takımıyla denenen Endoğan Adili burada da kendini gösteremedi ve elendi. Cim-Bom’un ya başka bir takıma göndereceği ya da bir sezon daha ücretini ödeyeceği 24 yaşındaki futbolcu şu an Bodrum’da tatil yapıyor.