Özellikle Liselilerin ve Fatih Terim'i seven üyelerin bir dahaki seçimde Mustafa Cengiz'e oy vermeyeceğini belirtildi. Muhalefetin Mayıs 2021'deki seçimlerde güçlü bir aday çıkarmak için çalışmalara başladığı ortaya çıktı. Ayrıca mevcut yönetimin ibra edilmeme ihtimalinin de yüksek olduğu iddia ediliyor. 

ABDURRAHİM ALBAYRAK BIRAKIYOR

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'ın önümüzdeki seçimlerde hiçbir başkanın listesinde olmayacağı da ortaya çıktı. Albayrak'ın yakın çevresine ''Artık yoruldum. Biraz ailem ve kendimle vakit geçirmek istiyorum.'' dediği öğrenildi.

ALBAYRAK İÇİN ÜZÜLÜYORUM

Galatasaray'ın eski yöneticisi Turgay Kıran, sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi.

Turgay Kıran, Abdurrahim Albayrak ile Fatih Terim arasındaki fikir ayrılıklarına da değindi. Kıran, “Abdurrahim Albayrak’ın dili çok sürçüyor. Beyaz sayfalar ve Grasshoppers örneği var. Bir Galatasaraylı olarak üzülüyorum. Galatasaray’ın İkinci Başkanı konuştuğunda çok önemli şeyler söylemesi gerek. Fenerbahçe maçı öncesinde, ‘Beyaz sayfa açalım’ dedi. Böyle bir maç öncesinde kimse ‘beyaz sayfa’ açmaz. Beyaz sayfayı açması gereken bence Galatasaray değil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tu. Çünkü başkan ve teknik direktör birbirinin muhatabı değildir” açıklamasını yaptı.

Ajansspor