Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, gündemine Estonya ekiplerinden Levadia Tallin forması giyen Marcelin Gando'yu aldı. Avrupa’nın hemen hemen bütün kulüplerini tarayan ve artık lige göre değil oyuncunun kapasitesine göre değerlendirme yapan Fatih Terim’e, Kamerun’lu futbolcu Marcelin Gando ismi tavsiye edilirken, tecrübeli teknik direktörün zaman kaybetmeden genç yeteneği takibe aldığı öğrenildi. Hızı, kusursuz fiziği ve oyun görüşüyle ön plana çıkan Marcelin Gando’nun 300 bin euro karşılığında Levadia’dan ayrılacağı ifade edilirken, başarıya aç futbolcunun transfer olacağı takımda da aynı istatistikleri yakalaması halinde piyasasının 10 milyon euro’lara kadar çıkacağı bildiriliyor.

Şener geliyor

Sarı-Lacivertliler'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan isimlerden olan Şener Özbayraklı, Galatasaray ile anlaştı. Devre arasında Tolgay Arslan ile takas edilmek istenen tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'a gitmeyi kabul etmemişti. Şener'in Sarı-Kırmızılılar'la söz kestiği ve sezonun bitiminin ardından resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Babel savaşları

İngiliz basını Galatasaray’ın istediği Ryan Babel için Fenerbahçe’nin ciddi bir teklifle geldiğini yazdı. Fulham'da oynayan Babel'in sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Haberde Fenerbahçe'nin Babel'in menajerine ciddi bir teklifle geldiği ve Sarı- Lacivertli kulübün bu transfer için çok istekli olduğu ifade edildi. Babel'in de Türkiye'ye sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Belhanda'nın yerine Hakan Çalhanoğlu

Galatasaray’ın Belhanda’yı yüksek bonservis ücretiyle satıp Hakan’ı kiralık olarak kadrosuna katmayı düşündüğü bildirildi. Belhanda’nın altığı yıllık ücreti (3,5 milyon Euro) Hakan Çalhanoğlu’na vermeyi planlayan Galatasaray’ın lig biter bitmez yıldız futbolcuyla masaya oturacağı anlaşıldı.

Alperen Babacan sözleri

Galatasaray transfer gündemine bonservisi Akhisarspor'da bulunan ve şu anda Denizlispor'da forma giyen Alperen Babacan'ı aldı. Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yücel İldiz, "Birçok oyuncumun transferiyle ilgili bana sorular geliyor. Bu durum da son derece normal.Bu transfer haberlerini gyet olumlu karşılıyorum. Alperen Babacan'ın transferiyle ilgili Fatih Terim ya da Galatasaray'dan herhangi biri beni aramadı. Ziya Alkurt'un transferi konusunda da Trabzonspor'dan arayan yok. Alperen Babacan'ın potansiyeli belli. Bence Alperen Galatasaray'da oynayabilir. Bu transfer gerçekleşirse şaşırmam" dedi.

River Plate'in Muslera ısrarı

Arjantin ekibi River Plate sezon sonunda Galatasaray ile masaya oturacak. Yönetim, yüksek maaşı nedeniyle gidişine sıcak bakıyor.

Pato iddiası

Fotomaç’ın haberine göre Galatasaray uzun bir süredir Alexandre Pato’yu kadrosuna katmayı hedefliyor. Bu hayaline de devre arası çok yaklaşmıştı. Abdurrahim Albayrak, Çin’in Tianjin takımında forma giyen Pato için kulübün kamp yaptığı Dubai’ye gitmişti. Görüşmeler son aşamada tıkanmıştı. Ancak o gün taraflar birbirlerine söz vermişti. Yıldız futbolcu, Albayrak’a "Galatasaray’da oynamayı çok isterim. Fatih Terim’in çalıştırdığı bir takımda forma giymek harika olur. Siz kulübümle anlaşın yeter" demişti. Sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde olan futbolcu ile ön protokol imzalamak istiyor. Ancak rakipsiz değil. Brezilya’nın Sao Paolo ekibi de Pato’nun peşinde. 29 yaşındaki futbolcu ise önceliğinin Avrupa olduğunu söylemişti. Cimbom ihtimali ortadan kalkarsa Sao Paulo’yu tercih edecek.

Gökhan Töre iddiası

Beşiktaş ile Gökhan Töre arasında ipler tamamen koparken yıldız futbolcunun Galatasaray'la anlaştığı iddia edildi. Çeşitli kaynaklarda yer alan habere göre Galatasaray, Töre ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Yunus'u izlediler

UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur’da vitrine çıkan Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'ü Fiorentina ve Anderlecht’in scoutlarının takip ettiği öğrenildi.

Deniz Türüç pahalı

Kayserispor yönetimi Deniz Türüç için gelecek sezon transfer etmek isteyen kulüplerden 5 milyon Euro (31 milyon TL) talep edecek. Yıldız futbolcuyla Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ilgileniyor.

Stuttgart da talip

Genoa'ya transferi söz konusu olan Sinan Gümüş'e altyapısında yetiştiği Stuttgart'ın da talip olduğu öne sürüldü.