Metaratings'in haberine göre; sarı-kırmızılılar Artem Dzyuba'yı transfer etmek için harekete geçti.

Ersin Düzen: "Galatasaray'da olsa 2 kere başkan değişirdi!" Ersin Düzen: "Galatasaray'da olsa 2 kere başkan değişirdi!"

FENERBAHÇE DE İLGİLENİYOR

Zenit'ten ayrılan Rus golcünün Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olduğu haberin detaylarında yer aldı. Sarı-lacivertlilerin transfer etmek istediği Artem Dzyuba'nın maaşını Galatasaray'ın karşılamaya hazır olduğu kaydedildi. Fenerbahçe'nin bu transferde sarı-kırmızılılara ciddi bir rakip olduğu vurgulandı.

23 GOLE KATKI SAĞLADI

33 yaşındaki santrafor geçtiğimiz sezon Zenit formasıyla Rusya Premier Lig'e damgasını vurdu. Artem Dzyuba 39 resmi müsabakada oynama şansı yakaladı. Tecrübeli golcü bu süreçte rakip fileleri tam 13 kez havalandırdı. Artem Dzyuba takım arkadaşlarına ise 10 gol pası verdi.

İLK KEZ RUSYA DIŞINA ÇIKIYOR

Zenit'ten ayrıldığını açıklayan Rus forvet kariyeri boyunca ilk kez ülkesinin dışında bir takımda forma giymeye hazırlanıyor. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösterilen 33 yaşındaki oyuncu daha önce Spartak Moskova, Tom Tomsk, Rostov, Zenit ve Arsenal Tula'da oynadı.

İSTANBUL'A GELDİ

Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde yer aldığı öne sürülen Artem Dzyuba'nın kısa süre önce İstanbul'a geldiği iddia edildi. Tecrübeli golcünün transferi konusunda henüz net bir gelişme yaşanmadı.

(Milliyet)