Türk Telekom Arena'dan yıllık 7 milyon avro alan ancak son dönemde yapılan transferler ve Şampiyonlar Ligi'nde elde edilen başarılardan dolayı sponsorluk maliyetlerini yüzde 30 seviyesinde yukarı çeken sarı-kırmızılı yönetim şu anda 2 firma ile resmi görüşmelere başladı.

Emirates ve Samsung ile görüşme halinde olan Galatasaray, iki kuruluştan da gelen 10-11 milyon avroluk teklifin üzerine çıkabilecek olan tek kuruluş olarak gördüğü Gazprom ile önümüzdeki hafta masaya oturacak.

GAZPROM İLE İLK KEZ GÖRÜŞÜLECEK

Şampiyonlar Ligi'nde katılımın garantilenmesinin ardından eli güçlenen ve Gazprom ile 'İLK KEZ' resmi olarak görüşecek olan sarı-kırmızılı yönetim, yıllık 12 milyon avrodan 5 yıllık forma sponsorluğu için kasasına 60 milyon avro koymaya hazırlanıyor.

Forma sponsorundan bu yıl için 12 milyon avro kazanmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, buradan gelecek olan rakamın tamamını da sansasyonel bir transfere ayıracak.

SPONSORLUKLAR... 

Gazprom, Zenit St. Petersburg (Rusya), Chelsea (İngiltere), Schalke 04 (Almanya), Severna Zveda (Sıbistan) gibi takımların sponsorluğunu yapıyor. Ayrıca, Grazprom 2012-2015 yılları arsından Şampiyonlar Ligi ve 2012-2014 yılları arasında UEFA Avrupa Ligi’nin resmi sponsorluğunu üstlenmiş durumunda.

Sporx