Troyes’ten sessiz sedasız Lionel Carole’yi transfer eden Galatasaray onun yanına bu kez de Lille’den Idrissa Gueye’yi koymak için çalışmalara başladı. Fransa’nın La Voix du Nord gazetesinde yer alan iddiaya göre Aston Villa’nın da istediği Senegalli oyuncu için Galatasaray’ın Lille’e bir teklif sunduğu belirtildi. 25 yaşındaki oyuncun seçiminin Aston Villa’dan yana olduğu ama Galatasaray ile Lille arasında da görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Nagatoma’nın adı Melo yüzünden anıldı

Öte yandan Galatasaray’ın Nagatoma ile ilgilendiği iddialarının ne anlama geldiği ortaya çıktı. Felipe Melo’yu bedelsiz almak isteyen fakat Galatasaray’ın 3 milyon Euro bonservis bedeli üzerinde diretmesi yüzünden İtalyan ekibinin Japon oyuncuyu sarı-kırmızılı ekibe teklif ettiği ortaya çıktı. Daha önce Krhin’i Galatasaray’a takasta teklif eden Inter’in bu kez de Melo için Nagatomo’yu gözden çıkardığı bildirildi.

Son dakika pürüzleri kaldı

Galatasaray ile Troyes anlaşırken, Lionel Carole ise menajeri ile birlikte kendisinin alacağı para konusunda görüşmelere devam ediyor. Ufak tefek pürüzlerin kaldığı İstanbul’da devam eden görüşmelerde Hamza Hamzaoğlu’nun mesaj gönderdiği Fransız oyuncuya, “burada olmak istiyorsan. Bizim şartlarımıza uyacaksın” dediği belirtildi. Görüşmelerin birkaç noktada tökezlediği ama sonuca çok yakın olunduğu bildirildi.