Galatasaray'ın İspanya La Liga ekiplerindenGranada'ya kiraladığı Kamerunlu oyuncu Dany Nounkeu, beklenen etkiyi yapamazken bir transfer hatası olarak dikkatleri çekti.

Teknik direktör Joaquin Caparros'un bir türlü gözüne giremeyen ve formadan uzak kalan Dany'nin sezon bitmeden takımdan gönderileceği yazıldı.

Kulübe yakınlığıyla bilinen İspanyol kaynaklı Ideal'in haberine göre;Performansında bir artış beklenmeyen Dany Nounkeu, yakın gelecekte Granada'ya veda edecek. Ocak'ta takımdan gönderilmesi planlanan Dany için sarı-kırmızılılara 390 bin euro kiralama bedeli ödeyen Granada,Dany'i elinden çıkarmak için bir çaba içerisine girdi.

DANY ZARAR ETTİRDİ

28 yaşındaki futbolcunun yıllık maaşının tam 750 bin eurosunu Galatasaray öderken, takıma geri gelmesi halinde bu rakam daha da katlanacak.

16 haftası geride kalan La Liga'da 1 maça dahi çıkamayan Dany Nounkeu'nun Florya'ya dönüşü mümkün gözüküyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kadroda düşünmediği futbolcu geçtiğimiz günlerde Florya'ya gelerek bir görüşme gerçekleştirmişti.

Anlaşmanın tıkanması durumunda sarı-kırmızılıları Dany sıkıntısı beklerken, A2 takım ile çalışmalarını sürdürmesi ya da kiralanması planlanan oyuncuyu transfer döneminde kritik günler bekliyor