L’Intersita adlı medya kuruluşu sarı-kırmızılıların transfer gündeminde yer alan Layvin Kurzawa ile ilgili gelişmeyi duyurdu.

INTER, KURZAWA’YI REDDETTİ 

İtalya basınından L’Intersita’nın haberine göre; Paris Saint Germain, Galatasaray’ın da transfer gündeminde yer alan Layvin Kurzawa’yı İtalya Serie A ekiplerinden Inter’e önerdi. İtalya Ligi’nde geçtiğimiz sezon şampiyon olan Inter, Kurzawa’nın kiralanması teklifini kabul etmedi.

PSG’DEN AYRILMAYA HAZIRLANIYOR 

Fransız kulübünün teknik direktörü Mauricio Pochettino’nun gelecek sezon planları arasında yer almayan Kurzawa’nın Paris Saint Germain’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray’ın gündeminde bulunan 28 yaşındaki sol bekin hangi takıma transfer olacağı ise belirsizliğini koruyor.

BURAK ELMAS AÇIKLAMIŞTI 

Galatasaray Başkanı Burak Elmas görevindeki ilk dönemi değerlendirdiği basın toplantısında, “Alioski, van Aanholt ve Kurzawa ile de, kulüpleriyle de görüştük. Hiçbiri için 'Bu daha yakın' diyemem. Bizim şartlarımız var. Her bölge için 2-3 oyuncuyla temastayız” açıklamasında bulunmuş ve Kurzawa ile ilgilendikleri iddialarını doğrulamıştı.

Kaynak: Milliyet / L’Intersita