Galatasaray'ın Fernando Muslera'nın yedeği olması için transfer etmek istediği Kızılyıldızlı 19 yaşındaki Sırp kaleci Predrag Rajkovic'in Maccabi Tel Aviv'e transfer olduğu iddia edildi.

İsrail ve Sırp basınında yer alan haberlere göre; Maccabi Tel Aviv, Kızılyıldız'ı 3 milyon euro karşılığında ikna etti ve Rajkovic'e cazip bir teklif sundu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alan Maccabi Tel Aviv'in, as kaleci olacağını söylemesinin Rajkovic'i ikna ettiği kaydedildi.

İsrail basınında yer alan detaylarda, Rajkovic'in cuma veya cumartesi günü Tel Aviv'e gideceği ve sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacağı belirtildi.

AYNI PARAYA GALATASARAY'A NEDEN SATMADILAR?

Kızılyıldız'ın aynı bonservis bedeline Rajkovic'i Galatasaray'a satmamasının altında yatan nedenin, Euroleague'de geçen sezon Galatasaray'ın İstanbul'da Kızılyıldız ile oynadığı mücadelede Marko Ivkovic isimli taraftarın kalbinden bıçaklanarak öldürülmesinin yattığını belirten Kızılyıldız Genel Menajeri Zvezdan Terzic, "Ben kararımı manevi bazı nedenler yüzünden böyle veriyorum. Profesyonel bir karar vermek gerekse de, Marko Ivkovic'in trajik ölümüne saygı duymak zorundayız" ifadelerini kullandı.