Galatasaray'ı son 16'ya kaldığı için kutlayan Barnard, istiyorum. "Bu eşleşmeye sevindim çünkü Didier Stamford Bridge'e dönecek ve güzel bir karşılaşma olacak. Didier'nin bize rakip olacak olması da kurayı bir hayli ilginç yapıyor" dedi. 

GSTV'deki konuşmasında Galatasaray'ın kaliteli yıldızları olduğunu da ifade eden Chelsea yetkilisi, "Wesley Sneijder de Jose Mourinho'nun eski oyuncularından birisi. Şampiyonlar Ligi'ni birlikte kazandılar. Bu eşleşmenin güzel bir hikayesi olacak. Birçok taraftarımız Didier'e olan sevgilerini dile getirecek. Bu da onu motive edecektir" diye konuştu.

Roberto Mancini'nin de kaliteli bir teknik adam olduğunu ve 4-2 yenildikleri bir maç olduğunu ifade eden Barnard, "Galatasaray'a inanılmaz saygı duyuyoruz ve rakibimizi ciddiye alıyoruz. Kolay bir maç olmayacağını biliyoruz. Fakat bu turu geçen taraf olmak istiyoruz" dedi

Barnard, Smart Spor'a da açıklamalar yaparken, "Galatasaray'ı ciddiye almak lazım. Biz kendilerine hak ettiği saygıyı duyuyoruz. Çok iyi oyunculara sahipler ve sevdiğimiz Drogba da kadrolarında. Kesinlikle küçümsemiyoruz" dedi.

Barnard ayrıca Drogba'nın kulüp ve seyirciler için çok özel bir isim olduğunu söylerken, "Çok eşsiz ve muhteşem birisi" ifadesini kullandı.