Kasımpaşa maçı öncesi Galatasaray'da iki oyuncu sakatlıklarını atlattı. Hafta sonu oynanan Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyen Semih Kaya ve Aurelin Chedjou takıma döndü. İki futbolcu, sarı-kırmızılı takımın gerçekleştirdiği taktik antrenmana katıldı.

Sağlik ekibi gözetiminde özel bir çalışma yapan iki savunma oyuncusunun daha sonra taktik çalışmada yer alması teknik direktör Cesare Prandelli'yi memnun etti.

Başakşehir maçında sakatlanıp oyunu terketmek zorunda kalan Felipe Melo'nun ise tedavisi devam ediyor. Sol arka adalesinde çekme olan Brezilyalı futbolcunun, Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyme ihtimali zor görünüyor.

Teknik direktör Prandelli, Melo'nun yetişmemesi durumunda orta sahada Yekta ile Hamit arasında tercih yapacak. İtalyan teknik adam, Hamit'i seçerse, Dzemaili ön liberoda görev yapacak.

Melo'nun olası yokluğunda Pandev'e de forma şansı doğdu. Makedon oyuncu, Melo'nun yetişmemesi durumunda ilk 18'de yer alacak. Ancak Prandelli, Pandev'i antrenman maçlarında yedek takımda oynatıyor.

Tecrübeli futbolcunun ağırlıklı olarak Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giymesi ve sahada istenilen performansı gösterememesi eleştiri alıyor. Bu nedenle Pandev'in Kasımpaşa önünde oynama şansı az görünüyor.