Başkan adaylarından Burak Elmas’ın yaptığı bir araştırmaya göre kulübün üzerinde şu anda transfer yasağı var.

Transfer yasağının nedeni ise Oğulcan Çağlayan’ın transferi nedeniyle Tahkim Kurulu’nun onayladığı 1.2 milyon euro’luk ceza. Eğer Galatasaray bu rakamı ödemez ve yasağı kaldırmazsa transfer yapamayacak. Burak Elmas bu ödemenin Mustafa Cengiz yönetimi tarafından kapatılmasını yeni gelecek yönetimin üzerine kalmamasını istiyor. Ancak Cengiz yönetimi bu rakamı ödemek için bir hamle henüz yapmadı.

Bu arada Fatih Terim’den önce Galatasaray’ın başına bulunan Igor Tudor açtığı davayı kazanmıştı. UEFA Tahkim Kurulu, sarı-kırmızılıları 600 bin euro ödemeye mahkum etmişti. Cengiz yönetiminin Tudor için ödenmesi gereken rakamı da henüz ödemediği ortaya çıktı.

Halil Dervişoğlu'nun ailesinden transfer kararı

Kiralama sözleşmesi bitmesine karşın Halil Dervişoğlu'nun ailesi de oyuncunun kariyerine Galatasaray'da devam etmesini istiyor. Hatta genç futbolcunun babası ve temsilcisi Muzaffer Dervişoğlu da halen profilinde oğlunun Galatasaray formalı fotoğrafını kullanıyor.

Sarı kırmızılı kulüp de Brentford ile görüşerek oyuncunun Galatasaray'da sergilediği sıçrama, milli takıma davet edilmesi ve gelişimini sunarak, satın alma opsiyonu ile Halil'i kiralamak için pazarlık masasına oturacak.

(A Spor)