Galatasaray'da PSG hezimeti sonrası Teknik Direktör Fatih Terim, "transfer" dedi, futbolcular gitmeye sıcak bakmıyor, yönetim ise ortada kaldı.
Avrupa arenasına 5-0'lık PSG yenilgisi ile veda eden Galatasaray'da ortam gerildi.

Terim'in yaz döneminde yapılan 14 transfere karşın devre arasında yeni bir takım kurma isteği yönetimi kara kara düşündürüyor.

Çünkü takımda gitmek isteyen futbolcu bulunmuyor. Son olarak Belhanda gideceği şeklindeki haberleri yalanlayıp 1.5 sene daha sözleşmesi olduğunu söyledi.

Yeni performansları ile büyük hayal kırıklığı yaratan Nzonzi ve Michael Seri gibi isimler de gitmek gibi bir niyetlerinin bulunmadığını iletti. Galatasaray bu futbolcularla yollarını ayırırsa yıllık maliyetlerinin tamamını karşılamak zorunda kalacak.

Üzeri çizilen isimler arasında bulunan Mariano da kulübe sözleşmenin bitmesine 6 ay kaldığını ve ücretinin tamamının verilmesi halinde ancak gideceğini bildirdi. Nagatomo'nun da benzer bir tavır içinde olduğu belirtildi. Finansal Fair Play nedeniyle oyuncu satmadan alamayacak olan yönetim ise zor durumda kaldı. Kimsemin gitmeye yanaşmaması ve Fatih Terim'in gözden çıkardığı isimlerin ağırlıklı olarak bu yaz transfer edilmesi işleri daha da zor hale getirdi. Çünkü ne teklif var de gitmek isteyen.

ZOR DURUM
Gelinen tablo devre arasında sarı-kırmızılı kulübü sancılı bir sürecin beklediği şeklinde yorumlanıyor.

Gözden çıkarılan futbolcular işleri zorlaştırırken, Terim'in istediği devre arası operasyonun maliyeti yönetimi kara kara düşündürüyor. Çünkü bir taraftan bileti kesilen futbolcuların ödemeleri diğer tarafta ise transfer edilmek istenen futbolcuların yüksek maliyetleri kulübü iyice zor duruma sokacak.

Milliyet