Duygun Yarsuvat'ın kesinlikle katılmayacağı seçim öncesinde birçok kişinin ismi başkanlık için geçiyor... Kulislerde oldukça ses getiren bir iddiaya göre ise olaylı bir şekilde görevinden ayrılan eski başkan Ünal Aysal adaylığa hazırlanıyor. Aysal'ın bu sürpriz hamlesinin arkasında ise camia içinde 'Derin Galatasaray' olarak bilinen İnan Kıraç bulunuyor... Kıraç'ın geçtiğimiz günlerde Ünal Aysal'la bir araya gelerek, "Eğer aday olursan her türlü desteği veririm. Yarım kalan işlerin var ve bunları tamamlaman gerekiyor" ifadesini kullandığı belirlendi. Başkanlık koltuğundan çok kırgın bir şekilde kalkan Aysal'ın ise, "Yapılanları kabul edemiyorum ve çok üzülüyorum. Muhalefet düzelirse ve gerekli desteği görürsem yeniden aday olabilirim" dediği belirlendi.

MALİ GENEL KURUL KİLİT NOKTA OLACAK

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Ünal Aysal'ın karar sürecinde kilit noklardan birisinin de Mali Genel Kurul olduğu belirtiliyor... Aysal'ın kendi döneminin ayrı bir şekilde ibraya sunulacağı genel kurulda oluşacak havayı kokladıktan sonra adaylık için son kararını vereceği konuşuluyor. Ünal Aysal'ın mart ayında yapılacak Mali Genel Kurul'a kadar, 41 milyon liralık bütçe açığı gerekse basketbola sponsor olup kulübe maddi olarak yardım yaparak üyelerin karşısına güçlü çıkması bekleniyor.

ÖZBEK VE YASAMAN DA HAZIRLIK YAPIYOR!

ÖTE yandan mevcut yönetim içinden Dursun Özbek ve Hamdi Yasaman'ın aday olabilmek için kulis çalışmaları yürüttüğü öğrenildi. Bu iki ismin de tıpkı Ünal Aysal gibi camianın desteğini gözlemlediği öğrenildi. Mayıs sonrası olmayacağı kesin bir dille açıklayan Başkan Duygun Yarsuvat'ın seçim öncesinde yönetiminden hangi isme destek vereceği de merak konusu..