Başkan adaylarından hem Duygun Yarsuvat hem de Alp Yalman kulübün bu süreçte zarar görmemesi için tam anlamıyla 'duayen' gibi hareket ediyor. Her iki aday da birbirleri hakkında en ufak olumsuz söz etmezken aldıkları bu kararı ekiplerine de uygulatıyor.

Sarı-kırmızılı camiada artık herkesin gözü 17-25 Ekim'de yapılacak seçime çevrilirken iki başkan adayı ise tam anlamıyla kulübün 'ağabeyleri' olarak hareket ediyor. Ünal Aysal'ın seçim kararı alması ve ardından da aday olmayacağını açıklaması ile birlikte ortaya iki isim çıktı... Eski başkan Alp Yalman ile Divan Kurulu eski başkanı Duygun Yarsuvat G.Saray'ın yeni başkanı olmak için adaylıklarını açıklarken ikili bir de dostluk anlaşması yaptı.

MORALLER BOZULMASIN

Kulübün mali yapısındaki sorunların arttığı, oyunculara ödemelerin yapılamadığının ortaya çıktığı günlerde bir de sportif branşlardaki takımların morallerinin bozulmaması ve daha da fazla sarsılmaması için başkan adayları Duygun Yarsuvat ile Alp Yalman her fırsatta dostluk mesajı verme kararı aldılar.

CAMİA BİRLİK OLACAK


Seçime kadar birbirleri hakkında olumsuz bir konuşma yapmamak üzere söz birliğine varan Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat, ekiplerine de bu yönde talimat verdi..

Her iki aday da konuşmalarında kılı kırk yararken bu sürecin hem seçim günü hem de sonrasında devam etmesi kararlaştırıldı.