Galatasaray, göndermek istediği futbolcular konusundaki son darbeyi hiç beklemediği bir isimden aldı.

Sezon başında Gaziantepspor’a kiralanan Lucas Ontivero’nun geri dönüşü sarı-kırmızılı takımın başını ağrıtıyor. Veysel’i Kasımpaşa’ya satan, Furkan’ı Karabük’e, Umut Gündoğan’ı ise Adana Demirspor’a kiralık veren sarı-kırmızılı yönetim, Gaziantep'in serbest bıraktığı ve yıllık 350 bin Euro alan 20 yaşındaki Arjantinli futbolcuda sıkıntı yaşıyor.

Her yıl 100 bin Euro zamlanarak 2018 yılına kadar sözleşmesi olan Ontivero, Palermo’dan teklif almasına rağmen G.Saray’dan alacağını istemesi sıkıntıya neden oldu.

Ontivero’nun menajeri Arandilla, “Palermo Ontivero ile ilgileniyor. G.Saray’dan kolaylık bekliyoruz” demişti. Ancak, sarı-kırmızılı kulüp, 1.5 yıl önce 2 milyon Euro bonservis ödeyerek aldığı Arjantinli futbolcuyu bonservissiz göndermeye sıcak bakmıyor. Palermo, Ontivero'yu 1,5 yıllığına kiralamak isterken, sarı-kırmızılılar ise yarım sezon kiralama ya da bonservisiyle satmak istiyor.

ALBAYRAK ÇOK KIZMIŞTI

Menajer Arandilla, Ontiveronun Gaziantep'e gidişini de “Lucas tam bir deli ama onu suçlayamam. Oynamak için Gaziantep’e gitmişti. Ama işler isteği gibi gitmedi” demişti. Alanya kampında Abdurahim Albayrak ve Menejer Cenk Ergün ile görüşen Arandilla, Ontivero’yu Palermo’ya bonservissiz götürmek için ısrar etmesi nedeniyle adeta çıldırmıştı.