Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da kadronun sayıca fazla olmasından yakınması nedeniyle Galatasaray'da devre arasında bazı isimlerle yollar ayrılacak. Sarı-kırmızılı takımın burada Premier League ekiplerinden Chelsea'nin de izlediği yolu izlemesi bekleniyor.

Hamza Hamzaoğlu, bazı gençlerin de şans bulması için kiralık olarak gönderilmesine sıca bakıyor. Genç teknik adam geçtiğimiz günlerde bu yönde açıklamalarda bulunurken, ''Gençleri de gönderebiliriz'' ifadelerini kullanmıştı.

CHELSEA NE YAPTI? (26 İSMİ KİRALIK GÖNDERDİ)

Premier League ekiplerinden Chelsea'de de Portekizli menajer Jose Mourinho kadrodaki genişlik nedeniyle, oyuncu sayısını azaltma yoluna gitmişti. Chelsea çok nadir görülen bir şekilde sezon başında tam 26 futbolcusunu başka takımlara kiralık olarak gönderdi. Bu isimler arasında genç Chalobah, Swift, Islam Feruz, Omero, Pasalic gibi gençler olduğu gibi, 25 yaşındaki Marko Marin, 30 yaşındaki Fernando Torres gibi yaşça büyük oyuncular da yer alıyor.

GALATASARAY'DA KİMLER OLUR?

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesini düşündüğü isimler arasında bonservisiyle ayrılacaklar olduğu kadar kiralık olarak gidecek isimler olduğu da belirtildi. Kadro dışı kalan Eboue, Gökhan Zan, Engin Baytar ile Veysel Sarı, Yiğit Gökoğlan, Dzemaili, Pandev ve Furkan Özçal'ın bonservisleriyle ayrılmalarına sıcak bakıldığı bilinirken, Hamzaoğlu Emre Can Coşkun, Sinan Günüş, Birhan Vatansever, Alperen Uysal gibi gençleri de tecrübe kazanmaları için kiralık olarak göndermek istiyor.