Milliyet'in haberine göre; Albayrak, bir yandan "İyi ki Hamza Hoca'yı getirmişim" derken, diğer yandan İtalyan teknik adamı şampiyonluk maçına çağıracağını söyledi. Sarı-kırmızılı yönetici, "Onun da bu takımda emeği var" diyerek, İtalyan çalıştırıcıyı onore etti.

Göreve gelmelerinin ardından Galatasaray'ın şampiyonluk umuduna tutunmasındaki en büyük pay sahibi gibi görünen Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Sivas'ta basın mensuplarıyla bir sohbet gerçekleştirdi.

Yönetici olarak 4 dönemdir Galatasaray'da görev yaptığını söyleyen Albayrak, "3'te 3 şampiyon olduk. Bu sezon da takım 4. yıldıza, ben 4. şampiyonluğa gidiyorum. 4'te 4 herhalde tesadüf olamaz" diye konuştu. 

Seçildikleri günün hemen ertesinde Başakşehirspor maçı olduğunu hatırlatan sarı-kırmızılı yönetici, "Mazbata alınmadığı için gitmeyi düşünmüyordum. Ama Duygun Başkanım 'Takımın sana ihtiyacı var, Florya'ya git Abdurrahim' dedi. Gittim ve takım maçtan önce yemek yerken gördüm. Gördüklerime de inanamadım. Herkesin kafa önde, kimse kimseyle konuşmuyordu. Hatta Cenk Ergün'e 'Maça gitmeye gerek yok, bu takım kazanamaz' dedim. 4-0 kaybettik. Maç biter bitmez soyunma odasına indim ve 'Kimse eve gitmiyor, herkes Florya'da olacak' dedim. Gece 3'e kadar toplantı yaptık. Herkesle tek tek konuşup sorunları öğrendim. Duygun Başkanım sayesinde o 4-0 kaybettiğimiz Başakşehir maçında fotoğrafı çektim" ifadelerini kullandı.

"Hamza Hoca'yı iyi ki getirmişim" diyen Abdurrahim Albayrak, Prandelli konusunda da şunları söyledi:

"Çok pozitif bir insan. Gönderilirken işi bana bıraksalar, onu tazminat konusunda çok rahat ikna ederdim. Rize'de şampiyonluk maçına çıkacağız. Prandelli'yi o maça davet edeceğim. Onun da bu takımda emeği var. Zaten bana hediye ettiği kalemi hâlâ dolabımda saklıyorum."