Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, yaptığı aıklama ile geçici olarak Florya'nın başına geçtiğini resmi olarak açıkladı. Arıboğan Terim'in ayrılık süreci ile ilgili sorulan bir soruyu da yanıtlarken, bir futbol direktörünü de göreve getireceklerini de söyledi. İşte o sözler...

"FLORYA'YA DESTEK VERİYORUM"

"Mancini'nin adaptasyon sürecinde bir futbol direktörü atanana kadar Florya'ya destek veriyorum. Bu da uzun sürmeden aşılacak bir süreç. Böyle bir geçiş döneminde milli takım arasını iyi değerlendirmeliyiz. Böylece bir geçiş döneminde takımınızdaki kilit oyuncuların sakatlık yaşaması da olabilen ama şanssızlık diyebileceğimiz şeyler. En büyük gücümüz G.Saray'ın gücü. Galatasaray yılmaz bir kulüp olarak sportifliğin lideridir.  Dışarıdan kolay görüşlen spor yönetimi zordur. Tam olarak bilmiyorsunuz bunlar şanssızlık nazar gibi gelir ama futbolda, basketbolda, voleybolda yaşanan sakatlıklar bizi metafizik bir etkinin olduğu düşüncesine itiyor. Ama bu sıkıntıları aşarak G.Saray'ı güzel günlere taşıyacağız."

FUTBOL DİREKTÖRÜ AÇIKLAMASI!

"Genel olarak böyle bir çalışmamız var. Geçen isimler Türk sporu için değerli insanlar. Şu anda adı geçen isimler spekülasyon. Yönetimimiz de bir karar vermiş değil. "

TERİM'İN GÖNDERİLMESİ KONUSU!..

"Bizim Galatasaray Kulübü'nünm dışından kaynaklanan etkilerle bir teknik direktör değişikliği oldu. Biz de bunu yaşıyoruz. Yanlış anlaşılacak bir şey de olduğunu düşünmüyorum. Tek söyleyeceğim G.Saray'ın içinden değil dışından kaynaklanan problemlerdi."