Galatasaray’da mayıs ayında yapılacak seçimle ilgili kulis faaliyetleri hız kazanırken, yönetim içerisinden ilk adaylık sinyali Dursun Özbek’ten geldi.

Yönetimden birinin başkan olarak devam etmesinin çok önemli olduğunu belirten Özbek, “Biz gelirken böyle konuşmuştuk. İçimizden biri bu görevi üstlenir diye düşünüyorduk, hala böyle düşünüyoruz” dedi.

Herkesin bir stratejisinin olduğunu belirten Özbek, kesin kararını iki hafta sonra vereceğini de vurguladı. Özbek, yeni başkanın hangi özelliklere sahip olması gerektiğini anlatırken de adeta kendini tarif etti:

“Galatasaray’ın paralı başkana değil, çalışan başkana ihtiyacı var. Başkanın tabii ki kredibilitesi de olmalı. Hem bir profesyonel gibi konusunda uzman olmalı hem de amatör ruhla kulüp için mesaisini vermeli.”

Kulübün mali durumu hakkında da bilgi veren Özbek, “Kulüpte sıkıntılar var ama maddi kriz yok. Bizden önceki ödeme takvimine bakarsak, biz daha dengeli gidiyoruz. Fenerbahçe maçı öncesi de oyunculara ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.